Är du sugen på ett samarbete med Gooday Nordic? Då tycker vi absolut att du skall kontakta oss med din tanke/idé för att se om vi matchar. Mejla oss här.

Samarbete NY DESIGN - LBS elever Grafisk Design

Januari 2024 tog vi kontakt med LBS (Ljud & Bildskolan) i Kungsbacka för att se om dem hade elever som var sugna på att samarbeta med oss inför en ny design.
Vi på Gooday Nordic hade en önskan om att utöka sortimentet samt utveckla vår design. Idén om att involvera elever som utbildar sig inom grafisk design och låta dem få ett skarpt läge att öva på kommande arbetsliv hade funnits hos oss sedan tidigare och nu slog vi till.
Och vilken härlig resa det varit! Dem har överträffat våra förväntningar många gånger och slutresultatet blev exakt som vi önskat.
Det är med glädje vi nu i juni 2024 (lagom till deras student) kommer lansera de första 4 produkterna som Bianca & Sonya skapat artwork/etikett till. Och det kommer mer senare i sommar/tidig höst…
Vi vill tacka dem för ett enormt engagemang och väl utfört arbete där vi med varm hand kan rekommendera båda dessa talangfulla tjejer för fler uppdrag.

Grattis till studenten och lycka till framöver. ❤

Försäljning - Förening & klasser

Visste du att vi också erbjuder föreningar och klasser
att sälja våra produkter?
Det finns färdiga erbjudanden med fina rabatter
som ni kan sälja; vilket är ett uppskattat alternativ till
kakor och godis tex…
Ett mer hälsosamt alternativ som tvål, schampoo m.m.
som är veganska, har en naturlig formula och dessutom
är väldigt uppskattade som gåvor.
Vill ni få mer info så som; upplägg, vad ni kan tjäna,
försäljningsunderlag osv är ni välkomna att mejla eller
ringa oss på 08 – 44 88 301

“Everyone deserves a Gooday!”