Gooday Nordic

Att göra en skillnad är en viktig del av företaget och Gooday Nordic vill se sig som en pionjär i att utveckla produkter som våra kunder kan vara stolta över. Den samtida entusiasmen för tekniska lösningar men ändå bibehålla det holistiska tankesättet är något som värdesätts.

Att våra produkter är veganska och med naturlig formula är viktigt för oss. Kunna erbjuda er endast det bästa till er kropp och själ. Samtidigt har vi också värdesatt att produkterna skall vara fria från kemikalier som; SLS, EDTA, parabener och mineraloljor. Och givetvis är produkterna ej testade på djur.

Vår strävan att utveckla nya produkter som skapar värde för er är något vi alltid siktar mot och under 2024 är detta något ni kommer se mycket mer utav.

Ett motto som vi har, alltid haft, och alltid kommer stå för är att:
“Everyone deserves a Gooday!”

Hotell & Spa produkter – i ditt hem

Från början startades Gooday Nordic för att verka inom hotellbranschen. 

Vi ville förse hotell med kvalitet och lyx där gästerna som besöker skall få en ”wow” upplevelse. Och med tiden har vi utvecklats till en webshop/återförsäljare där vi nu också har möjligheten att erbjuda dig som privatperson att använda dessa underbara produkter även i ditt hem.

Doften ni upplevt på hotell eller spa är lavendel och dessa produkter säljer vi i vita flaskor och förpackningar. Men för dem som önskar en mörkare interiör säljer vi även tomma flaskor som man kan fylla på med lavendel genom att förslagsvis köpa en dunk (5000ml) som vi även erbjuder privatperson. 

Även här har vi miljön i åtanke; ett inköp av flaska och fylla på ifrån en större förpackning och ej köpa nytt. Dagens tips – glöm ej köpa pump till dunken för smidig påfyllning. Önskar ni se vilka hotell vi samarbetar med kan ni scrolla neråt på vår första sida.