Välkommen till Stockholm Projektgrupp Aktiebolag och vår hemsida, gooday.se
Nedan ser ni våra köpvillkor som du vid lagd order godkänner.
Avtalet gäller mellan dig och Stockholm Projektgrupp AB, Org.nr. 556254-1531

 

Allmänt:
Dessa villkor reglerar användningen av vår webbplats och eventuella köp som görs via webbplatsen. Genom att använda webbplatsen godkänner du dessa villkor i sin helhet.

Beställningar och betalning:
Genom att göra en beställning bekräftar du att du är behörig att ingå avtal och att den information du lämnar är korrekt.
Om du är under 18 år måste du ha en förälders tillstånd för att beställa från oss. Försök till bedrägeri rapporteras alltid av oss till polisen.
Betalning måste göras i enlighet med de angivna betalningsmetoderna.
Du kan betala med Klarna (30 dagar utan avgift), Visa, Mastercard och Swish. (endast Sverige)

Priser:
Alla priser inkluderar moms med 25%. (gäller privatperson, för inloggade företag är det pris ex moms som är synligt)
Vid eventuell förändring av momsen förbehåller vi oss rätten att justera våra priser med motsvarande belopp.
Vi förbehåller oss rätten att göra tryck- och skrivfel.

Frakt:
För privatpersoner inom Sverige & EU erbjuder vi fraktfri leverans om du handlar för över 399 SEK annars tillkommer en fraktavgift på 79 SEK.
För företag är gränsen 3.000 SEK (exkl moms) för fraktfri leverans annars tillkommer en fraktavgift på 500 SEK

Leverans:
Vi strävar efter att leverera produkterna så snart som möjligt. Normalt sänder vi ut ert paket inom 24 timmar, men under högsäsong kan det ta längre tid.
Leveranstiden kan variera beroende på din plats och andra faktorer utanför vår kontroll. (detta gäller t.ex fraktbolaget)
Vi tar inget ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar på grund av fraktbolaget.
Om du ser att paketet är skadat vid uthämtning hos ombud skall du ej ta emot det. Anmäl skadan till transportbolaget.
Vid ej uthämtat paket som går i leverans tillbaka till lagret kommer vi debitera dig 195 SEK för att täcka våra omkostnader.

Returer och återbetalningar:
Om du inte är nöjd med ditt köp kan du returnera produkten inom angiven tidsram för återbetalning eller utbyte, förutsatt att produkten är i originalskick.
Enligt lag 14 dagar, men vi erbjuder 30 dagars retur.

Ångerrätten börjar gälla från den dag du mottar din beställning eller en väsentlig del av den. Som kund har du rätt att inspektera produkten, men du får inte bryta förseglingar eller prova produkten. Vid användning av ångerrätten är kunden ansvarig både för returkostnaden samt bokning av retur och för att produkten kommer fram oskadad.
Kontakta alltid kundtjänst via e-post innan du returnerar en vara för mer specifik information om tillvägagångsätt.
Vi har heller ingen returrätt på SALE/NEDSATT vara.
Vid eventuell allergi eller överkänslighet rekommenderar vi alltid att man provar en ny produkt på en liten yta (exempelvis på handleden) och väntar i 24h för att se om man får någon reaktion.
Observera att vi inte har någon “nöjd kundgaranti”. Det betyder att vi inte godkänner returer av produkter som du har använt men som inte lever upp till dina förväntningar.

Ångerrätten gäller inte för företag. Vid godkänd reklamation eller avbeställning av ett köp kommer vi att återbetala beloppet för din beställning inom 30 dagar.
Eventuella tvister löses i första hand i samråd med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och annars hänvisar vi till Europeiska kommissionens tvistlösningsverktyg på internet: https://ec.europa.eu/consumers/odr

Immateriella rättigheter:
Allt innehåll på webbplatsen, inklusive text, bilder och varumärken, är skyddat av immateriella rättigheter och får inte reproduceras eller användas utan tillstånd.

Personuppgifter:
Genom att använda webbplatsen samtycker du till vår behandling av dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

Vi behandlar all personlig information som du tillhandahåller i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).
Vi garanterar att ingen information om dig säljs eller används för reklamändamål av tredje part, utan endast används internt av oss.
Din e-postadress används för orderbekräftelse samt annan information om din order och nyhetsbrev.
Om du vill ändra informationen eller bli borttagen från registret, vänligen kontakta vår kundtjänst. Information om din order lämnas ut till Klarna om du har valt någon av Klarnas betalningsalternativ hos oss.
Om du vill se vilken information vi har sparad om dig, vänligen kontakta oss.

Ansvarsbegränsning:
Vi ansvarar inte för skador eller förluster som uppstår till följd av användningen av webbplatsen eller våra produkter, förutom i den utsträckning som lagligt tillåts.

Ändringar i villkoren:
Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa villkor när som helst. Eventuella ändringar träder i kraft omedelbart efter att de har publicerats på webbplatsen.

Kontaktuppgifter:
Vid frågor eller klagomål är du välkommen att kontakta oss via de angivna kontaktuppgifterna på webbplatsen.